Εγκυμοσύνη

Εγκυμοσύνη

Armoniance

Βαθιά ενυδατική θεραπεία προσώπου και ματιών με Υαλουρονικό Οξύ. Επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας και ελαστικότητας στην επιδερμίδα. Προσφέρει τόνωση, λάμψη και ενυδάτωση στις ανδρικές επιδερμίδες.

40€ ∙ 60min

Prenatal Massage

Αγκαλιάζουμε την πιο όμορφη φάση της γυναικείας φύσης, την εγκυμοσύνη. Αισθανθείτε ξεκούραση, απαλλαγείτε από τους πόνους του αυχένα, της πλάτης, της λεκάνης και αποφορτιστείτε από οιδήματα. Ένα ταξίδι χαλάρωσης και ηρεμίας για εσάς και το μωρό  σας.

60€ ∙ 60min

Dermapen™

Οι ραβδώσεις είναι ένα συνηθισμένο δερματικό πρόβλημα που προκύπτει μετά την εγκυμοσύνη. Η θεραπεία μικροβελονισμού με το αυθεντικό Dermapen™ 3 Microneedling, ενεργοποιεί την φυσική διαδικασία επούλωσης και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για ουλές και ραγάδες. Η θεραπεία εμπλουτίζεται με τη χρήση προιόντων μεσοθεραπείας όπως το υαλουρονικό οξύ και τα πεπτίδια, που βοηθούν αποτελεσματικά την ανάπλαση του δέρματος.

120€ ∙ 60min

Ραβδώσεις (ραγάδες), ερεθισμός το πρώτο 24ωρο, προτεινόμενες συνεδρίες 3-6

Κανονισμός λειτουργίας

Παρακαλούμε θερμά να προσέρχεστε 10 λεπτά νωρίτερα από το καθορισμένο σας ραντεβού. Για ακύρωση ή μεταφορά ραντεβού παρακαλούμε ενημερώστε μας 6 ώρες πριν την καθορισμένη ώρα.