Άνδρες

Άνδρες

power-hyaluronic-man

Power Hyaluronic

Βαθιά ενυδατική θεραπεία προσώπου και ματιών με Υαλουρονικό Οξύ. Επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας και ελαστικότητας στην επιδερμίδα. Προσφέρει τόνωση, λάμψη και ενυδάτωση στις ανδρικές επιδερμίδες.

50€ ∙ 60min

Δέρματα στεγνά, ταλαιπωρημένα από το ξυράφι, δεν ερεθίζει, προτεινόμενες συνεδρίες 3

Deep Cleansing

Βαθύς καθαρισμός και ενυδάτωση προσώπου για την ανδρική επιδερμίδα. Δείτε το πρόσωπό σας λαμπερό και καθαρό, χωρίς ερεθισμούς.

60€ ∙ 120min

Δέρματα με λιπαρότητα, δεν ερεθίζει, προτεινόμενες συνεδρίες 3

Mesotherapy

Οι επιδερμικές μικροεγχύσεις ευνοούν την αντιγήρανση, ενυδάτωση , σύσφιξη και λείανση λεπτών ρυτίδων βελτιώνοντας την όψη του δέρματος και τα σημάδια κούρασης. Ένα στιγμιαίο lifting που επαναφέρει τον όγκο και τη λάμψη στο πρόσωπο.

120€ ∙ 60min

Δέρματα με δυσχρωμίες, πανάδες, δεν ερεθίζει, προτεινόμενες συνεδρίες 3-6

Manual Therapy Body Session

Η Ορθοπαιδική Χειροπρακτική Θεραπεία (Manual Therapy) με την προσέγγιση Maitland, αποτελεί παγκοσμίως, τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο για την αξιολόγηση και θεραπεία προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης και των περιφερικών αρθρώσεων. O πιστοποιημένος θεραπευτής (Official Manual Tharapist της IFOMT) αξιολογεί και προσαρμόζει την τεχνική στις προσωπικές ανάγκες του επισκέπτη.  Χρόνιες παθήσεις ή κρυφοί τραυματισμοί της καθημερινότητας, αλλά και της άθλησης, αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά, με φανερή  βελτίωση των συμπτωμάτων από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Το Manual Therapy εφαρμόζεται σε οσφυαλγία, ισχιαλγία, αυχενικό  σύνδρομο, αρθρίτιδες, πονοκεφάλους, ερεθισμούς νεύρων, τραυματισμούς συνδέσμων και μηνίσκων, tennis elbow, προβλήματα στην άκρα χείρα και στον άκρο πόδα.

40€ ∙ 60min

Aromatherapy

Αφεθείτε σε μία θεραπεία που μετρά αιώνες και τονώνει, με τα ευεργετικά της αιθέρια έλαια, το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα. Ένα υπέροχο ταξίδι χαλαρωτικής μάλαξης  που ξεκινά από τις άκρες των δακτύλων και καταλήγει στο κεφάλι.

60€ ∙ 60min

Antistress 30’

Συνδυάσαμε στοιχεία από τις καλύτερες τεχνικές massage και δημιουργήσαμε μια στοχευμένη μάλαξη 30 λεπτών, για άμεση ξεκούραση και αποφόρτιση. Κεφάλι, αυχένας, πρόσωπο, πλάτη ή πόδια θα ανακουφιστούν σε λίγα λεπτά από την ένταση της ημέρας.

30€ ∙ 30min

Sports Massage

Έντονη μάλαξη με στόχο την ανακούφιση και ξεκούραση των μυών και των αρθρώσεων, τη βελτίωση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας, καθώς και την επούλωση των κακώσεων. Ιδανική για μετά την προπόνηση, καθώς και για αθλητές σε προαγωνιστικό και μεταγωνιστικό στάδιο.

60€ ∙ 60min

RF Ραδιοσυχνότητες

Απαλλαχτείτε από το τοπικό λίπος της κοιλιακής χώρας με την τεχνολογία των ραδιοσυχνότητων. Μία αποτελεσματική θεραπεία που βασίζεται στην αυτόλογη θερμότητα που αναπτύσσεται στους ιστούς σε διάφορα βάθη. Ενεργοποιεί την αιματική και λεμφική κυκλοφορία, την αποβολή τοξινών και την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

70€ ∙ 60min (6 συνεδρίες 300€, 12 συνεδρίες 500€)

Κανονισμός λειτουργίας

Παρακαλούμε θερμά να προσέρχεστε 10 λεπτά νωρίτερα από το καθορισμένο σας ραντεβού. Για ακύρωση ή μεταφορά ραντεβού παρακαλούμε ενημερώστε μας 6 ώρες πριν την καθορισμένη ώρα.