Υπηρεσίες

ypiresies-omorfias Θεραπείες Προσώπου
Θεραπείες προσώπου και σώματος προσαρμοσμένες στον τύπο κάθε δέρματος για ανανέωση, ενυδάτωση και επιδιόρθωση, αλλά και make-up για κάθε περίσταση.
armonia-health
Θεραπείες Σώματος
Αντιμετώπιση ορθοπαιδικών και νευρολογικών προβλημάτων με ειδικούς χειρισμούς μάλαξης, κινητοποίησης, Μanual Therapy και Kinematic Taping.
smart skin diagnosis armonia
Smart Skin Diagnosis
Βρείτε στο Armonia την πρωτοποριακή μέθοδο Smart Skin Diagnosis! Τι ανάγκες έχει η επιδερμίδα σου και τι χρειάζεται για να είναι λαμπερή και υγιής;
αποτρίχωση ΕΜΕ
Αποτρίχωση
Ανώδυνη αποτρίχωση με laser τελευταίας τεχνολογίας, Diode Laser EME, για μόνιμη αντιμετώπιση της τριχοφυΐας, σε όλες τις περιοχές του σώματος.
Άνδρες
Θεραπείες δέρματος, manual therapies, θεραπείες με ραδιοσυχνότητες και εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ για αθλητές κ.λπ.
εγκυμοσυνη armonia
Εγκυμοσύνη
Αγκαλιάζουμε την πιο όμορφη φάση της γυναικείας φύσης, την εγκυμοσύνη προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες για αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής σας!
manual therapy
Manual Therapy
Η Ορθοπαιδική Χειροπρακτική Θεραπεία, αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο θεραπείας προβλημάτων σπονδυλικής στήλης και περιφερικών αρθρώσεων.
Make Up
Make up για ειδικές περιστάσεις, πρωινό, απογευματινό, βραδινό, φωτογράφησης αλλά και νυφικό για την μοναδική στιγμή του γάμου σας.
armonia-nutrition
Διατροφή
Στόχος μας η βελτίωση των διατροφικών σας συνηθειών και η κατάκτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες.