Πολιτική e-shop & αποστολών

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

-Ηλεκτρονικά, με τη δημιουργία λογαριασμού έτσι ώστε να μην είναι ανάγκη να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας κάθε φορά που αγοράζετε από το armoniawellness.gr.

-Τηλεφωνικά, καλώντας στο +30 211 0125 795

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Armonia Wellness δέχεται τους παρακάτω τρόπους πληρωμής: Πιστωτική κάρτα: Μπορείτε πολύ απλά να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής κάρτας. Αφού πατήσετε «Επιβεβαίωση Παραγγελίας» στο τελευταίο στάδιο της αγοράς θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της συνεργαζόμενης τράπεζας, όπου θα σας ζητηθούν τα στοιχεία της κάρτας σας. Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή, θα μεταφερθείτε ξανά στην ιστοσελίδα και η αγορά σας θα έχει ολοκληρωθεί. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η ασφάλεια των στοιχείων της κάρτας σας, αφού ΜΟΝΟ η τράπεζα έχει πρόσβαση σε αυτά και όχι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε ένα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ή μεσω Web Banking, συμπληρώνοντας παντα την αιτιολογία κατάθεσης. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μετά την κατάθεση στείλτε μας το αποδεικτικό της κατάθεσης στο mail armonialounge@gmail.com. Τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ: GR66 0171 5610 0065 6114 5846 475

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Οι χρήστες μπορούν να επισκεφτούν το ΑRMONIA WELLNESS, που βρίσκεται στην οδό  Σάκη Καράγιωργα  12, Αγία Παρασκευή, ΤΚ 15343, Αθήνα.

 

ΜΕΣΩ COURIER

 

Το ARMONIA WELLNESS συνεργάζεται με εταιρίες courier για την αποστολή προϊόντων. Αν η παραγγελία πραγματοποιηθεί πριν τις 15:00 σε εργάσιμη μέρα, το προϊόν θα αποσταλεί αυθημερόν και θα το παραλάβετε την επόμενη εργάσιμη μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας courier. Το κόστος αποστολής με courier επιβαρύνει τον παραλήπτη. Οι χρεώσεις των αποστολών είναι οι εξής:

– Πληρωμή με πιστωτική κάρτα και αποστολή με courier: 3,5€

– Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή με courier: 3,5€

– Πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παραλλαβή από courier (3,5€ courier + 1,5€ αντικαταβολή)

Για αγορές οποιoνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους άνω των 50€, η αποστολή θα γίνεται δωρεάν.

Στις περιοχές που δεν καλύπτονται από το Courier ή θεωρούνται δυσπρόσιτες, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση.

 

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας, οι χρεώσεις θα προσδιορίζονται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

Προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών σε κάθε προϊόν μας, αρκεί αυτό να είναι εντελώς αχρησιμοποίητο, να βρίσκεται στη συσκευασία του και γενικώς σε άριστη κατάσταση (ώστε να είναι δυνατή η μεταπώλησή του). Καλέστε μας εντός 14 ημερών στο +30 211 0125 795 και στείλτε τα προϊόντα προς επιστροφή στο: Armonia Wellness Σάκη Καράγιωργα 12,  Αγ. Παρασκευή 15343 Αθήνα

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

 

Παρακαλούμε στείλτε την ακύρωσή της παραγγελίας σας με email στο armonialounge@gmail.com  (όπου θα αναφέρετε το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό της παραγγελίας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας) ή καλέστε μας στο +30 211 0125 795. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία ακύρωσης το συντομότερο δυνατό. Εάν το αίτημα ακύρωσης φτάσει πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, ευχαρίστως θα σας επιστρέψουμε το σύνολο του ποσού που έχετε πληρώσει μαζί με τα έξοδα αποστολής. Εάν το αίτημα ακύρωσης φτάσει μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας επιστρέψουμε το σύνολο της αξίας των προϊόντων χωρίς τα έξοδα αποστολής.